rabattroje

ساخت وبلاگ

Indtil videre i 2023-24-sæsonen er de fleste af de hold, der ligger i toppen af major league-ranglisten, traditionelle giganter. Når det kommer til toppen af La Liga-stillingen, kan det første, der kommer til folks sind, være Galacticos iført den hvide Real Madrid fodboldtrøjer, eller Barcelona iført den røde og blå trøje. Men resultatet var uventet. Det lille hold Girona akkumulerede 34 point med 11 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i 13 runder, hvilket med succes efterlod Real Madrid og Barcelona og placerede sig først i ligaen!
Gironas enestående rekord og mange fremragende spillere har med succes tiltrukket sig opmærksomhed fra mange fodboldentusiaster. Den 26-årige ukrainske forward Dovbik, som først tog La Liga Billige fodboldtrøjer på i sommer, blev holdets hovedspiller, da han første gang landede i La Liga, og bidrog med 7 mål og 4 assists i 13 runder. Der er også den 37-årige uruguayanske veteran Stuani, en aktuel legendarisk spiller i Girona-klubben. Han skinnede engang i La Liga, men valgte alligevel at hjælpe Girona med at opgradere fra den spanske andendivision. Stuani lykkedes med sin styrke og loyalitet. At vinde kærligheden fra Girona-fans...
Dette hold, som oprindeligt kun havde målet om nedrykning, har vist stærk offensiv ildkraft i denne sæson og scoret 31 mål i 13 kampe, flere mål end Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid. Hele holdet er kun 160 millioner euro værd. Da der ikke er nogen topstjeer på Girona-holdet, er holdets offensive metoder meget forskelligartede, den anvendte taktik er enkel og effektiv, og spillee samarbejder stiltiende med hinanden. Derfor er Gironas præstation i denne sæson endnu bedre end mange velhavende holds. Og Gironas række af vidunderlige præstationer minder også folk om Leicester City i sæsonen 2015-16!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid fodboldtrøjer,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 44 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1402 ساعت: 9:02

Gruppe F i Champions League-dødsgruppen indledte en konkurrence. Dortmund mødte Newcastle United hjemme. Med mål fra Phil Kruger og Brandt slog Dortmund Newcastle United med 2-0. Dortmund fører i øjeblikket gruppen med 7 point, men den største pointforskel mellem de fire hold er kun 3 point. Situationen for at kvalificere sig til gruppen er stadig meget stram.
Sidste weekend led Dortmund et katastrofalt nederlag 0-4 i El Clasico mod Baye, mens Newcastle uventet gav Arsenal sit første liga-nederlag på 1-0. At dømme ud fra de to holds situation er Dortmunds tilstand bekymrende. Men så snart kampen startede, indledte spillee iført Borussia Dortmund trøje en voldsom offensiv midt i jubel fra utallige hjemmefans. Og de spillede et fantastisk samarbejde i første halvleg. Phil Krugers mål hjalp holdet med at tage en 1-målsføring. I anden halvleg scorede Brandt endnu et mål på kontraangrebet. I sidste ende blev denne afgørende kamp med succes vundet.
Sejren i denne kamp var spændende for Dortmund-fans, som var stolte af deres holds præstationer. Utallige fans viftede med gule Billige fodboldtrøjer for at støtte og opmuntre deres elskede hold. I næste runde skal Dortmund møde AC Milan, der netop besejrede Paris Saint-Germain. Situationen med at kvalificere sig til gruppen afsløres muligvis ikke før sidste runde. Jeg tror dog, at Dortmund i fremtidige kampe vil fortsætte med at stole på sin enestående styrke og utrættelige indsats for at vinde flere hæder i Champions League.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Borussia Dortmund trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 56 تاريخ : پنجشنبه 18 آبان 1402 ساعت: 1:53

Efter at De Bruyne blev skadet i sæsonens første officielle kamp, dukkede han aldrig op på banen igen i en Manchester City trøje. Hans restitutionstid kan endnu ikke bekræftes, selvom alle er overbevist om, at De Bruyne snart vil være i stand til at møde fansene. Men trods alt var hans skade for alvorlig. For enhver atlet er flænge en af de mest alvorlige skader, der påvirker hans karriere. Selvom han vender tilbage fra en skade, kan ingen garantere, at han vil være i stand til at nå sin bedste tilstand.
De Bruyne, der er blevet udtaget til Premier Leagues bedste hold i fire på hinanden følgende sæsoner, er ikke i tvivl om sin styrke. I processen med at Manchester City vandt Triple Crown i sidste sæson, spillede De Bruyne, iført Billige fodboldtrøjer nr. 17, også en yderst vigtig rolle i Manchester City. Den offensive kombination af ham og Haaland præsterede fantastisk i sidste sæson, og samarbejdet mellem de to parter er også Manchester Citys vigtigste offensive metode. Det kan også ses på Haalands præstation i denne sæson, at Haaland efter De Bruynes skade var stærkt påvirket i den offensive ende.
Den nuværende kontrakt mellem Manchester City og De Bruyne udløber i 2025. Under normale omstændigheder har de to parter nået et tidspunkt, hvor de kan indgå i forhandlinger om kontraktfoyelse. Men på grund af De Bruynes skadesproblem forsinkede Manchester Citys ledelse forhandlingee om kontraktforlængelse med De Bruyne. Hvis De Bruynes skade ikke kan garanteres, kan Manchester City ifølge engelske medier muligvis ikke tilbyde ham en ny kontrakt. Selvom Alvarez har præsteret meget godt i denne sæson, er der stadig en vis afstand mellem hans tekniske niveau og De Bruynes. Hvis De Bruyne i sidste ende ikke formår at foy sin kontrakt med Manchester City, vil det være et stort tab for Manchester City og Manchester Citys fans.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 46 تاريخ : چهارشنبه 3 آبان 1402 ساعت: 0:56